Lotaria shënon fituesin rekord në histori. Njihuni me shumën marramendëse - 360 Grade

Lotaria shënon fituesin rekord në histori. Njihuni me shumën marramendëse

Në Itali është fituar lotaria rekord prej 209 milion eurosh. Vlera është më e madhja jo vetëm në Itali por edhe në botë. Bileta fituese është blerë në Lodi.

Ky është kombinimi fitues 7 – 32 – 41 – 59 – 75 – 76, ndërsa ende nuk dihet personi që do të marrë shumën e madhe të parave.

Jackpot 209 milion është më i larti në historinë e Superenalotto dhe më i larti nga të gjitha lotarive botërore. 6 datat e fundit datojnë rreth një vit më parë, kur – më 23 qershor 2018 – 51.3 milion euro u fituan përmes një sistemi të luajtur nga 45 lojtarë.

Rekordi për çmimin më të lartë më parë ishte 177.7 milion euro, kur bileta fituese u godit në 30 tetor 2010 me një sistem Bacheca të ndarë në 70 kuponë. Midis një rekordi dhe një tjetri, kaluan 3,167 ditë. Bileta ka kushtuar vetëm dy euro.


360grade.al


Zheji/Videoeditoriali: Kamerat Pas-bythore, duhet të ndjekin vetëm KM-në …

Të tjera