» Spahiu: Etja për pushtet e Edi Ramës e nxori si kampion i marrëdhënieve me të dënuar

Spahiu: Etja për pushtet e Edi Ramës e nxori si kampion i marrëdhënieve me të dënuar

Ish-deputeti i LSI-së, Përparim Spahiu shkruan se zgjedhjet e vitit 2017, treguan se etja për pushtet e Edi Ramës e nxori atë “cullak” si kampion i marrëdhënieve me të dënuar dhe precedentë penalë.

“Edhe pse zgjedhjet e vitit 2017 i konsideroj si më të poshtrat, jo për faktin se ne dolëm në opozitë se sa për atë që i gjithë pushteti ra në një dorë, gjë të cilën demokracia e brishtë, por dhe historia politike e Shqipërisë nuk duhej ta përsëriste për një kohë të gjatë, përsëri them qe ndodhi “më e mira” ku etja për pushtet e Edi Ramës nuk njeh skrupuj duke e nxjerrë cullak si KM kampion i marrëdhënieve me të dënuar dhe precedentë penalë..!!!”, shkruan Spahiu.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera