» Akademia e Shkencave në … tel

Akademia e Shkencave në … tel

Nga Artan Fuga.

Edhe Presidenti i Republikës z. Ilir Meta kthen me refuzim ligjin për Akademinë e Shkencave sepse e gjen në kundërshtim me Kushtetutën dhe ligjet e tjera në fuqi.

Përpara një jave rreth 50 pedagogë universitetesh të mbledhur në një mjedis universitar u shprehën unanimisht po ashtu kundër të njejtave shkelje ligjore që kërkojnë ta vendosin akademinë në pozicionin e shkopit të policit për lirinë e mendimit!

Të shtunën do të tregoj me fakte se në cfarë gjendje sa komike aq edhe tragjike ndodhet tanimë ai institucion që quhet Akademi Shkencash e uzurpuar nga tre a katër vetë!


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera