Sondazhi në 360 Grade/ A duhet shëmbur teatri? VOTO! - 360 Grade

Sondazhi në 360 Grade/ A duhet shëmbur teatri? VOTO!

Prej disa ditësh Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit aktivistët e shoqerisë civile dhe Opozita e bashkuar  kanë nisur protestat për mbrojtjen e Teatrit Kombëtar.

Qeveria kërkon të shembë godinën e Teatrit  dhe të ndërtojë një të  ri ndërsa shumica e artistëve dhe “Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit”,  kërkojnë që të rikonstruktohet Teatri ekzistues.

Nisur nga kjo situatë, 360 Gradë.al ka çelur një sondazh, ku qytetarët janë pyetur nëse Teatri Kombetar duhet të shembur.

Ja si kanë votuar qytetarët deri tani: 86% ( 916 vota) e votuesve mendojnë se JO/ Teatri nuk duhet shembur

14% (147 vota) e votuesve mendojnë se PO/ Teatri duhet shembur

VOTO EDHE TI!

 

 


360grade.al


Ujqërit na morrën edhe Luljeta Bozon, thua?…

Të tjera