» Sfida e re e kryeministrit, Lulëzim Basha në shteg që…

Sfida e re e kryeministrit, Lulëzim Basha në shteg që…

Është tashmë një realitet i ri dhe i pangjashëm në këto 30 vitet e fundit. Të gjitha pushtetet e Shqipërisë, janë varur në një çengel të vetëm. Pesha dhe përgjegjësia është e madhe. Aventurierët e vjetër dhe të rinj, që janë hedhur në veprim janë të shumtë, nga Kopliku në Konispol, pa llogaritur bashkitë e mëdha e qëndrore.
Administrata e shtetit, është tkurrur në pak duar dhe sherrnajat ndërmjet llojit, kanë marr shtat dhe janë një e përditshme, për momentin e pazëshme, por e ndjeshme.
A do ta mbajë dot “Çengeli Rama”, gjithë këtë peshë që përfshin çdo qelizë të shtetit?
A është kjo strategjia e duhur, që ka përzgjedhur Basha, duke qëndruar “në shteg” apo në pritë, të gabimeve të pashmangshme të kësaj qeverisjeje të çuditëshme dhe krejt njëngjyrëshe politikisht? /360grade.al


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera