» Foto/Arben Ahmetaj çmallet me Vangjush Dakon në Asamblenë e Partisë Socialiste

Foto/Arben Ahmetaj çmallet me Vangjush Dakon në Asamblenë e Partisë Socialiste

Nga kjo foto duket se mes ish-ministrit të Finacave dhe ish-kreut të Bashkisë Durrës, ka një marrëdhënie shumë miqësore, jo vetëm kolegësh. Që të dy kanë mbajtuar poste shumë të larta deri para pak kohësh, ndërkohë që tani Ahmetaj është thjesht deputet, kurse Vangjush Dako nuk ka ndonjë pozicion.

Megjithatë, ajo që tërheq vëmendjen është fakti që Dako ishte ulur në rresht të parë ditën kur u bë Asambleja e Partisë Socialiste, aty ku zakonisht ulen ministrat. Me siguri, ai vijon të jetë njeri me pushtet në partinë që i dha disa herë mandatin e kreut të Bashkisë Durrës.

PANORAMA PLUS   

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…


mektrin


mektrin

farma


Tirana Bank


greencoast


e-albania

Të tjera