» Meta në “peshat e rënda”, në luftë për të ngritur lartë Kushtetutën e Shqipërisë

Meta në “peshat e rënda”, në luftë për të ngritur lartë Kushtetutën e Shqipërisë

Presidenti Ilir Meta eshte prononcuar qarte ne mbrojtje te Teatrit Kombetar, per mos shembjen, duke njohur ne kete menyre vlerat historike dhe kulturore qe kjo ndertese mbart. Presidenti Meta dje me ane te deklaratave ka perkrahur protesten e Aleances per Mbrojtjen e Teatrit dhe ka depozituar vete ne Gjykaten Kushtetuese, ankimimin per ligjin qe lejon prishjen e godines se Teatrit Kombetar.
Mbi kete teme eshte dhe grafika e mjeshtrit Avni Delvina, ku paraqet Presidentin ne sportin e tij te preferuar te peshngritjes, por ne kete rast duke ngritur lart nje “peshe te rende”: Kushtetuten e Shqiperise”/360grade.al
Presidenti paraqitet ne ushtrimin e sportit te tij te dikurshem(ngritje peshash), duke ngritur lart Kushtetuten e Shqiperise me ne sfond Malin e Tomorrit vendin e tij te origjines.
Fotografia e Avni Delvina

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera