» Reform Manja, Reform Manja, në New York të vajti fama! Kur “Moisiu” i Parlamentit është i bindur tek Reforma …

Reform Manja, Reform Manja, në New York të vajti fama! Kur “Moisiu” i Parlamentit është i bindur tek Reforma …

Mjeshtri i grafikes Avni Delvina vazhdon me ciklin kushtuar reformes ne drejtesi, e cila para dy ditesh mbushi 3 vjet nga miratimi i saj ne Parlament. Pikerisht ne kete pervjetor, ra ne sy deklarata e kreut te  Parlamentit, Gramoz Ruci, se : Reforma ne Drejtesi eshte e panegociueshme ! 
Grafike nga cikli – Reform Manja, Reform Manja, ne New York te vajti fama !
Kjo grafike u be e nxitur edhe nga shprehja e fameshme e Moisiut te Parlamentit : Reforma ne Drejtesi eshte e panegociueshme !…..Aq me bindje dhe ashpersi e tha, sa qe duket sikur edhe Usiu po te gaboj, ai nuk do ta fali.
Fotografia e Avni Delvina

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera