» Cilat janë shenjat më kokëforta të horoskopit

Cilat janë shenjat më kokëforta të horoskopit

Gaforrja
Njihet ndryshe edhe si një nga shenjat që ndryshojnë më shumë. Ajo përjeton keqkuptime edhe për shkak se shenjat e tjera nuk ia ndjekin dot ndryshimin e papritur emocional dhe nuk ia kuptojnë si e ka humorin.

Akrepi
E adhuron intimitetin dhe kërkon t`i mbajë informacionet për vete. Të mbështjellë në mister, të lindurit e kësaj shenje e kanë vetë tendencën që të mos kuptohen.

Bricjapi
Nuk kërkon gjithmonë të integrohet. Për këtë arsye, në disa situata mund edhe të mos kuptohet siç duhet nga ata rreth e qark tij që nuk gjenden në një mendim.

Ujori
E sheh botën ndryshe nga të tjerët, idetë e tyre janë zakonisht unike sepse kanë një gjuhë të vetën. Kanë mënyrën e vet të të menduarit dhe nuk i justifikohen njeriu.


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera