» Në takim me mikeshën e tij: Vrasja e Festim Latos – Presidentit të vetshpallur të Çamërisë/ Policia holandeze jep detajet

Në takim me mikeshën e tij: Vrasja e Festim Latos – Presidentit të vetshpallur të Çamërisë/ Policia holandeze jep detajet

Sot është vrarë Festim Lato, presidenti i vetshpallur i Çamërisë.

Mediet shqipe çame kanë dhënë informacione rreth vrasjes.

Duke cituar policinë holandeze, Lato thuhet të jetë vrarë nga një grup terroristësh të quajtur Palestinians Liberation Organization apo Organizata Çlirimtare e Palestinës.

“Presidenti i Çamërisë po dilte nga një takim me mikeshën e tij,kur para tij në ecje, një furgon Mercedes-Benz Viano i zi, hapi zjarr duke shkaktuar terror por edhe duke goditur drejtë Presidentit dhe mikeshën e tij”, thonë mediet çame.

Sipas Policisë Holandeze, personat janë identifikuar dhe po punohet për kapjen e tyre.


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera