» Kjo rrugë futet në Librin Gines, nuk do ta besoni arsyen

Kjo rrugë futet në Librin Gines, nuk do ta besoni arsyen

Që edhe rrugët të futeshin në Librin Gines nuk e kishim dëgjuar më parë.

Por ja që ka ndodhur, dhe rruga ndodhet në një zonë veriore të Uellsit.

Arsyeja lidhet me pjerrësinë e saj.

Banorët në Harlech festuan futjen e rrugës në Guinness World Records pasi u verifikua pjerrtësia e saj prej 37.45%.

Rekordi mbahej nga Baldëin Street në Dunedin, Zelanda e Re, me një gradient prej 35% në pjesën më të madhe të saj.

Banorët kanë bërë fushatë të gjatë për marrjen e titullit Guinness World Records.

“Ndjej lehtësim të plotë dhe gëzim. Më vjen keq për Zelandën e Re por pjerrtësia është pjerrtësi”, tha nxitësi i fushatës Gwyn Headley.


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera