» Urdhëri i Ministres/ Zbrazet Teatri Kombëtar

Urdhëri i Ministres/ Zbrazet Teatri Kombëtar

Godina e Teatrit Kombëtar ka nisur të zbrazet këtë të enjte paradite, përmes një urdhëri të Ministrisë së Kulturës.

Në urdhër është kërkuar heqja e materialeve dhe orendive që kanë mbetur në Teatër dhe mbi këtë punë janë vënë një grup punëtorët.

 

Aksioni i ka kapur në befasi dhe aktorët, regjisorët dhe qytetarët që aktivisht kanë dalë kundër shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar./Express


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera