» FaceApp mania/ Ekspertët ngrenë alarmin për aplikacionin që transformon fytyrën

FaceApp mania/ Ekspertët ngrenë alarmin për aplikacionin që transformon fytyrën

Ekspertët kanë ngritur alamrin në lidhje me aplikacionin FaceApp, që është bërë viral në rrjetet sociale, ku duket se efekti më i preferuar është ai i transformimi i imazhin lidhur me moshën.

Ky aplikacion është projektuar nga programues rusë në vitin 2017 dhe ekspertët janë të shqetësuar për një klauzolë të dyshimtë lidhur me të, i cili mund të hyjë, të ruajë imazhet e kamerës, pa lejen tuaj.

Gjithashtu nuk do t’ju kompensojë për këtë material dhe do të mbajë imazhin shumë kohë pasi të keni fshirë aplikacionin. Përdoruesit e Twitter kanë theksuar gjithashtu origjinën ruse të aplikacioneve – FaceApp është në pronësi të një kompanie, Wireless Lab, e cila është e bazuar në Shën Petersburg.


360grade.al


Bajatllëk, mjerim dhe një Gjithollog për KM!…

Të tjera