» Foto/Shqiptari ‘përshëndet’ Ramën nga Gjermania: Çmimi i naftës, 30% më i lirë se në Shqipëri

Foto/Shqiptari ‘përshëndet’ Ramën nga Gjermania: Çmimi i naftës, 30% më i lirë se në Shqipëri

Shqipëria ka çmimin e naftës jo më të lartë në rajon, por edhe në Evropë.

Këtë e tregon edhe fotoja e publikuar në Facebook-un e ish kryeministrit Sali Berisha, ku tregohet se sa vlen një litër naftë në shtetin më të fuqishëm të kontinentit, Gjermani.

Sipas ish kryeministrit, edhe pse herë me të ardhura disa herë më të vogla se gjermanët, shqiptarët e paguajnë naftën 30% më shtrenjtë.

“Miq, shqiptarët me një rrogë mesatare pesë herë më të ulët se gjermanët blejnë naftën rreth 30% më shtrenjtë se sa ata”, shkruan ish kryeministri Sali Berisha, ndërsa publikon edhe foton e qytetarit dixhital, i cili tregon çmimin e naftës në Gjermani.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera