» Policia me 30 Qershor bëntë vota për partine. U veshën police nga rruga, të pashkolluar

Policia me 30 Qershor bëntë vota për partine. U veshën police nga rruga, të pashkolluar

Me 30 qershor, policia bente vota per partine. U veshen police nga rruga, pa eksperience dhe te pashkolluar. Ate dite ne rruge nuk kishte asnje polic, madje nuk u regjistruan as aksidentet rrugore. Kjo polici komandohet nga “kryeministri ende ne detyre”. Ai e perdor per te arrestuar kundershtaret politik dhe per te dhunuar protestuesit. Polcia e Rames eshte e lidhur drejperdrejte me krimin dhe jep e merr me te. Mos rafshim ne duart e kesaj policie.


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ 30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera