» Matura Shtetërore/ Dalin rezultatet e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë (LISTA)

Matura Shtetërore/ Dalin rezultatet e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë (LISTA)

Dalin rezultatet e provimit te gjuhës shqipe dhe letërsisë. Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka publikuar sot rezultatet e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë për “Maturën Shtetërore 2019”.

 

Në provimin e zhvilluar me 12 Qershor kanë marrë pjesë 36,412 maturantë. Nga rezultatet e publikuara rezulton se kalueshmëria është 94.8%.

Rezultatet e provimeve të Maturës Shtetërore (MSH) për lëndët e tjera do të publikohen sipas afateve të parashikuara në “Rregulloren e MSH 2019”.

JA KU MUND TE GJENI REZULTATET, KLIKONI KETU 


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera