» 10 erëzat që kanë efekt në shëndetin tonë

10 erëzat që kanë efekt në shëndetin tonë

Përdorimi i erëzave kanë pasur gjithnjë rëndësi. Në të shumtët e rasteve janë përdorur për qëllime mjekësore sesa në kuzhinë.

Sipas disa studimeve tregohet se shumë prej tyre kanë përfitime shëndetësore. Më poshtë keni 10 erëzat më të shëndetshme në botë.

Kanella ul nivelin e sheqerit në gjak dhe ka një efekt të fuqishëm anti-diabetik

Mentja lehtëson dhimbjet në zorrë

Turmeriku përmban curcumin, një substancë me efekte të fuqishme anti-inflamantore

Basil lufton infeksionet dhe rrit imunitetin

Xhenxhefili mund të trajtojë të përzierat dhe ka përbërës anti-inflamatorë

Fenugrek përmirëson kontrollin e sheqerit në gjak

Rozmarina mund të mund të ndihmojë të parandalojë alergjitë dhe sëmundjet në hundë

Hudhra mund të luftojë sëmundjen dhe të përmirësojë shëndetin e zemrës.


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera