» Grafika/ Protesta e Opozitës: Kujdes Lleshin sot … mund të shfaqet kudo

Grafika/ Protesta e Opozitës: Kujdes Lleshin sot … mund të shfaqet kudo

Sot Opozita e Bashkuar mban protestën e saj të 9 -të, para Kryeministrisë.

Kjo protestë vjen në ditë shumë të nxehta, për faktin se temperaturat janë ngritur së tepërmi pas publikimit të video përgjimeve nga gazeta gjermane Bild. Në përgjime shfaqen hapur ministra dhe funksionarë të lartë të shtetit se si në bashkëpunim edhe me persona të kriminalizuar blejnë vota, apo intimidojnë njerëzit.

Grafisti i njohur Avni Delvina , vjen me një grafikë të re, ku shfaqet ministri i brendshëm Sandër Lleshaj në tubin e shkarkimit të gazrave të makinës. Ministri Lleshaj, gjatë gjithë protestave ka qënë në qëndër të denoncineve nga ana e opozitës për metodat e përdorura kundër protestuesve, dhunën e rëndë dhe gazin toksik të përdorur në masë …./360grade.al

 

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera