» Edhe “Ver Llapa” zbtet në politikë…

Edhe “Ver Llapa” zbtet në politikë…

Duket se kryeministri Rama ka edhe një kundershtar tjetër të betuar. Bëhet fjalë për “Ver Llapën”, siç e njohin të gjithë në Tiranë dhe jo vetëm. Personazhi që rri nëpër rrugët e Tiranës. Me sa duket Rama e ka mbushur vërtet “kupën”, sa edhe Veri është bërë pjesë e protestave “Rama IK”….

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera