» Fotolajm/ Rastësi apo modë? Arta Marku paraqitet në Kuvend me ngjyrat e Rilindjes

Fotolajm/ Rastësi apo modë? Arta Marku paraqitet në Kuvend me ngjyrat e Rilindjes

Pasi mungoi, sikunder njoftoi per arsye shendetesore ne seancen e shkuar plenare, kryeprojurorja e perkohshme Arta Marku ka nisur paraditen e sotme raportimin ne foltoren e Kuvendit.

Teksa ka lexuar para deputeteve, “Raportin e Prokurorit të Përgjithshëm mbi gjendjen e kriminalitetit për vitin 2018”, ajo qe nuk mund te kalonte pa rene ne sy ishte veshja qe ka zgjedhur kryeprokurorja.

Ajo sic mund ta shihni edhe ne keto foto ka zgjedhur nje kemishe me ngjyre lejla, njohur tashme si ngjyrat e Rilindjes. Te jete nje rastesi?

arta marku1

arta marku2

arta marku3

arta marku4

arta marku5

arta marku6

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera