» Përgjimet e Bild, Alibeaj: Rama ka shkulur Kodin Penal. Vepra e tij dënohet nga 1 në 3 vjet burg

Përgjimet e Bild, Alibeaj: Rama ka shkulur Kodin Penal. Vepra e tij dënohet nga 1 në 3 vjet burg

 

Përgjimi ku Edi Rama bisedon me Arben Keshin dhe më pas ai jep porositë e paligjshme për votat është shkelje e Kodit Penal 328/a parashikon ndalimin e përdorimit të një punonjësi që kryen një detyrë sheterorë qe e përdor, është kryeministri i vendit, funksionari më ië lartë që përdor burime njerore me qëllim favorimizin e partisë së tij në zgjedhj. Kjo vepër dënohet me burg nga 1 në 3 vjet. Rama përdor një drejtor në ministrinë ë brendshme për votat e partisë së tij. Ky nen është totalisht I konsumuar nga shtetasi Edi Rama dhe shtetasi Arben Keshi.

 


360grade.al


Videoeditoriali i Zhejit/ Çfarë e nervozon Ramën? Çfarë e tremb?!

Të tjera