» Fotot/I “shpërthejnë” rrobat nga të pasmet: Këngëtarja “lë nam” në mes të skenës

Fotot/I “shpërthejnë” rrobat nga të pasmet: Këngëtarja “lë nam” në mes të skenës

Ajo nuk di të ndalet. Bëhet fjalë për reperen e njohur, Cardi B, e cila është personazhi më i komentuar në mediat e huaja.

Edhe pse është në një gjendje jo të mirë shëndetësore, ende nuk i ka lënë pas koncertet.

Gjatë performancës së saj, teksa bënte Twerk, i ka ndodhur një incident në pjesën e të pasmeve. Reperes i është grisur veshja pikërisht në pjesën intime.

Ajo është lajmëruar nga ndihmësit e saj dhe menjëherë ka lënë skenën për tu ndërruar.

Whoops! While dancing and twerking to the groove of the music, Cardi ripped the rear end of her mesh jumpsuit


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera