» FOTOLAJM/ Ramën e kap paranoja: Frikë edhe nga gratë në mitingje, u kontrollohet …

FOTOLAJM/ Ramën e kap paranoja: Frikë edhe nga gratë në mitingje, u kontrollohet …

Pavarësisht se Presidenti Meta shfuqizoi datën 30 qershor, si datën e zgjedhjeve lokale, Kryeministri Rama vijon me takimet elektorale, duke theksuar me bindje se zgjedhjet do të mbahen në datën e përcaktuar.

Në takimet e tij nëpër qytet e vendit, Rama është pritur me protesta nga banorët, ndërsa, siç mund të shihet edhe nga foto, masat e sigurisë në mitingje janë mjaft të rrepta. Kryeministri është kapur qarta nga paranoja, nuk ka besim as tek ata që fton në miting. Edhe gratë pjesmarrëse u nënështrohen kontrolleve, madje nuk shpëtojnë as çantat e dorës. Edi Rama pas ngjarjeve të ditëve fundit, ku është pritur me protesta kudo ku ka shkuar, si dhe episodeve të pakëndshme për të në Parlament, pasi është qëlluar me vezë dhe bojë nga opozita, i ndruhet ndonjë surprize tjetër …

244a8f74-6a01-44d2-978c-8c9e8b8496b5

10191289-5db6-4536-9bfe-41bb7a5d2541


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera