» Paparaci/Bujaria e Damian Gjiknurit, dhuron kollaren sapo del nga Parlamenti

Paparaci/Bujaria e Damian Gjiknurit, dhuron kollaren sapo del nga Parlamenti

Paparazzi fiksoi këtë të enjte një skenë të pazakontë. Sapo ka dalë nga seanca parlamentare, Damian Gjiknuri ka hequr menjëherë kollaren ngjyrë pink.

gjiknuri

Këtë skenë e pa një nga personat që punon aty dhe ia kërkoi. Gjiknuri, pa u menduar dy herë, ia fali, aq sa edhe ai vetë u çudit me gatishmërinë dhe bujarinë e ish-ministrit.

PANORAMA PLUS


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera