» Flet ministri i jashtëm holandez/ Ja pse bllokuam Shqipërinë. KE foli para kohe

Flet ministri i jashtëm holandez/ Ja pse bllokuam Shqipërinë. KE foli para kohe

Hollanda ka dhënë sot një vendim të fortë për Jo për hapjen e negociatave me Shqipërinë duke arguamentuar se vendi ynë nuk ka plotësuar asnjë kusht për krimin dhe drogën.

Vetë Ministri i Jashtëm hollandez tha: Rekomandimi i Komisionit Evropian ishte i parakohshëm.  Shqipëria nuk i ka plotësuar kriteret për luftën kundër krimit të organizuar dhe korrupsionit.

Më herët Parlamenti Hollandez ka votuar edhe për rikthimin e regjimit të vizave me Shqipërinë, vendim të cilin tashmë ia ka kaluar për shqyrtim Komisionit Europian.

Momenti i votimit në parlamentin holandez:

 


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera