» Ky detaj te fotoja e Jonidës do t’ju habisë

Ky detaj te fotoja e Jonidës do t’ju habisë

Ajo është shumë fotogjenike.

Por, me imazhin e fundit që e ka hedhur në Instagram, Jonida Maliqi ka mahnitur me një detaj që ndoshta në pamje të parë, nuk vërehet, shkruan Syri Kosova.

Fjala është për vëthet e saj.

Vëthet i ka me një shenjë që e ndalon fotografimin e saj.

“Pa foto” është shkrimi që i la imazhit, duke e përshtatur me domethënien e vëtheve.

Ky detaj te fotoja e Jonidës do t’iu habis.

Ky detaj te fotoja e Jonidës do t’ju habisë

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera