» E frikshme/ Stuhia spektakolare e rërës, mbulon qytetin në pak minuta (VIDEO)

E frikshme/ Stuhia spektakolare e rërës, mbulon qytetin në pak minuta (VIDEO)

Një mur gjigand rëre ka përfshirë Coahoma në 5 qershor në Texas duke krijuar kështu një pamje spektakolare por njëkohësishte dhe shumë e frikshme.

Reja gjigande prej pluhri e pagëzuar me emrin ‘Haboob’, term ky i cili vjen nga vendet arabe për të përshkruar fnomene të tilla natyrore.

Mure të tilla të cilat nuk janë vepër të bukura dhe dhurojnë pamje spektakolorae, ato mund të arrijnë në lartësinë 100metër dhe të kapin shpejtësinë 35-100km/orë shpesh sjellin ndëme matëriale tek njerëzit.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera