» Kërcënon Braçe: Askush s’do guxojë të dhunojë zgjedhjet

Kërcënon Braçe: Askush s’do guxojë të dhunojë zgjedhjet

Erjon Braçe është socialist prej 23 vitesh. Në një intervistë për A2 CNN, zëvendëskryeministri flet për rrugëtimin e Partisë Socialiste, ditët e vështira të saj, nga zgjedhjet e vitit 1996, 21 janari, e deri te zhvillimet e sotme të politikës në krizë. Garanton se me 30 qershor nuk do të ketë dhunë, ndërsa pret të votojë pa hezitim shkarkimin e Ilir Metës. Për të, nuk është çështje personale.


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera