» E akuzojnë për operacione plastike, Flaka Krelani : Sillni doktorin….

E akuzojnë për operacione plastike, Flaka Krelani : Sillni doktorin….

Nuk ka dyshim që Flaka Krelani është një nga këngëtaret që me zërin unik ka bërë për vete mijëra ndjekësnë Instagram.

Zëri i saj unik dhe i veçcantë ra në sy që në daljet e saja të para.

Mirëpo Flaka është komentuar shpesh herë edhe për ndërhyrjet në trupin e saj dhe së fundmi ka folur troç duke sqaruar opinionin publik.

“Faleminderit, por nuk janë ndërhyrje si i keni menduar ju dhe si janë hiperbolizuar. Nëse flasim për përmasa trupore, brisk në trupin tim kurrë nuk ka hyrë. Me punë gjithçka realizohet. Këto përmasa i kam patur që fëmijë falë familjes dhe trashëgimisë së nëns time. Çuditem me faktin se si njerëzit çuditen me faktin se “mrekullia për veten ekziston”. Të gjitha i hedh poshtë, nëse keni dyshime, sillni doktorin”, ishte deklarata e fundit e Flaka Krelanit.

Mos vallë po fliste vetëm për ndërhyrjet në trup, jo në fytyrë? Me siguri po.

Image


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera