» Të rinjtë nuk i besojnë politikës

Të rinjtë nuk i besojnë politikës

Vështirësitë ekonomike, sfidat për t`u arsimuar dhe punësuar, i kanë bërë të rinjtë skeptikë ndaj politikës. 83% e tyre, thonë se nuk besojnë tek partitë pasi sipas të rinjve nuk kanë ndërrmarë politika për të përmirësuar jetën e tyre.

Sondazhi i Qëndresës Qytetare evidenton edhe një tjetër shqetësim, largimin e të rinjve. 71% e tyre planifikojnë të emigrojnë.

Sondazhi është realizuar në 61 bashki të vendit, ndërsa janë anketuar 1 mijë e 200 të rinj të grupmoshës 18-30 vjeç.


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera