» Cilin Hashim të besojmë? Deklaratat e Thaçit ndër vite për Sali Berishën

Cilin Hashim të besojmë? Deklaratat e Thaçit ndër vite për Sali Berishën

Shkatërrimi i idesë së ndarjes së Kosovës një projekt Vuçiç-Thaçi-Rama, ka bërë që Sali Berisha të bëhet edhe një armik i këtyre të treve.

Por ndërsa Aleksandër Vuçiç dhe Edi Rama nuk kanë ndryshuar qëndrimet e tyre, në lidhje me ish-kryeministrin e Shqipërisë, i çuditshëm ka qenë ndryshimi 180 gradësh i Hashim Thaçit, aktualisht president i Kosovës.

Kur shikon e dëgjon sot deklarata e Hashim Thaçit, habitesh, pasi vetëm pak vite më parë, ishte po i njëjti njeri që fliste me lëvdatat më të mëdha për Sali Berishën.

Për më shumë, shikoni videon:

360grade.al

farma
Ulërima e Xhunglës shqiptare, kafshime dhe kurthe dhe…

Të tjera