» Këmbimi valutor/ Euro dhe Dollari në të njëjtat vlera. Forcohet Paundi

Këmbimi valutor/ Euro dhe Dollari në të njëjtat vlera. Forcohet Paundi

Këtë të mërkurë monedha e Eurozonës shfaqet sërish e qëndrueshme duke u këmbyer me 121.7 lekë.

Ndërkaq edhe Dollari Amerikan ka ndaluar rënien duke u kuotuar edhe sot në nivelin e 107.3 lekëve sikurse ditën e djeshme.

Ndërsa Paundi Britanik është forcuar sot me 0.5 pikë duke kapur vlerën e 136.5 lekëve, sipas të dhënave të Credins Bank.

Franga Zvicerane ka zbritur në nivelin e 108.2 lekëve. Dollari Kanadez dhe ai Australian nuk kanë pësuar ndryshime dhe vazhdojnë edhe sot të këmbehen me përkatësisht 80.8 lekë dhe 74.5 lekë.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera