» Ndryshon renditja/ Ja kush janë 10 sportistët më të paguar në botë

Ndryshon renditja/ Ja kush janë 10 sportistët më të paguar në botë

Forbes ka publikuar listën e sportistëve me të ardhura më të larta nga sezoni i fundit, ku sigurisht në krye janë tre futbollistë.

Ndryshe nga viti i kaluar, këtë herë, nga qershori 2018 në qershor 2019 me 127 milionë dollarë të ardhura kryeson Lionel Messi, duke zbritur në vend të dytë Cristiano Ronaldon, që këtë vit ka arkëtuar 109 milionë dollarë nga paga dhe marrëveshjet komerciale.

Direkt pas tyre renditet Neymar me 105 mln dollarë fitime, ndërsa në vijim vijnë sportistë të tjerë si: Alvarez (boksier), Federer (tenist), Wilson & Rodgers (futboll amerikan), James (basketbollist) e me radhë.

Lista e plotë e sportistëve më të paguar në botë është si më poshtë:

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera