» Horoskopi 11 qershor 2019, ja parashikimi i yjeve për ju

Horoskopi 11 qershor 2019, ja parashikimi i yjeve për ju

Dashi – Zemra juaj do të ndihet mjaft bujare sot. Ka mundësi qëju ndjeni nevojën për t’i dhuruar të gjithëve buzëqeshje.Përhapni rrezet e diellit tuaj kudo pasi do të vlerësohen në njëditë si kjo. Ju nuk mund të gaboni me komplimentet dheinkurajimin pozitiv. Jepni më të mirën tek të gjithë njerëzit dhedo të zbuloni se ky qëndrim ndihmon të nxirrni më të mirën e vetes.

Demi – Ju mund të ndjeni thirrjen për tu cuar dhe për të ecur.Ndiqni këtë instinkt dhe shkoni në punë. Ju jeni të shqetësuarpër të marrë topin rreth projekteve të caktuara. Çelësi për ju taniështë që të siguroheni se tashmë kanë filluar të bëhen, para se tëmerreni me të tjerët. Mos lejoni që njerëzit të qëndrojnë nërrugën e përparimit tuaj dhe t’ju pengojnë.

Binjakët – Ju mund të shihni se ka disa kundërshtime nganjerëzit e tjerë sot, veçanërisht në lidhje me emocionet. Ju mundtë ndiheni të kërcënuar në një farë mënyre. Një qëndrim agresivmund t’ju bëjë të ndiheni inferior ose i padenjë për një vëmendjetë caktuar. Dëshira për paqe, drejtësi dhe harmoni nuk ju bën tëpaaftë ose inferior, siç mund të sugjerojnë disa njerëz. Këtocilësi janë forcat tuaja, jo dobësitë tuaja.

Gaforrja – Ju jeni të tmerrshëm në ndjekjen e projekteve. Sot është koha e përkryer për ta ndryshuar këtë teori të gabuar. Ka një forcë të madhe që do ju ndihmojë të rrisni aftësitë tuaja. Përfitoni nga kjo energji për të punuar në gjërat që keni dashurgjithmonë.

Luani – Vetëbesimi juaj është i prirur të jetë mjaft i lartë sot, dhe mund të ndjeni një zjarr që ju mban energjik gjatë gjithëditës. Merrni drejtimin në projekte që duket se nuk shkojnëaskund. Nëse doni që puna të bëhet sic duhet, mund t’ju duhet tëbëni vetë. Mos u trembni. Kjo është koha për t’u ngritur dhe përtë përdorur talentin e aftësitë tuaja.

Virgjeresha – Mund të ketë pak tension dhe konflikt në botëntuaj sot. Jini të përgatitur për grindje të lehta që mund tëshndërrohen në një luftë të gjithanshme nëse nuk jeni tëkujdesshëm. Mos i merrni gjërat personalisht. Mendoni për këtomosmarrëveshje si sfida që vetëm do t’ju bëjnë më të fortë kur t’ikapërceni ato. Mos merrni pakënaqësi ose shmangie. Largiminuk do të bëjë ndonjë të mirë.

Peshorja – Sot mund të ketë tensione në zemrën tuaj që mund tëjetë e vështirë ti largosh. Ju mund të keni të vështirë të lidhenime njerëzit ose të bindni të tjerët. Mund t’ju duhet të përkthenimendimet tuaja në mënyrë që të jepni mesazhin tuaj.

Akrepi – Mundohuni të mos jeni të padurueshëm sot. Kjo mundtë jetë një ditë në të cilën ndiheni të shqetësuar, dhe çdo gjëduket se do zgjasë më shumë se sa doni. Provoni më të mirëntuaj dhe shkoni me rrjedhën. Mos shkaktoni tension duke kërkuar që gjërat të ndodhin në një kohë të caktuar. Cilësia ështëmë e rëndësishme sesa shpejtësia dhe një mendje e qetë ështëmë efikase dhe më produktive sesa një e theksuar.

Shigjetari – Të luftoni ose të mos luftoni mund të jetë tema e ditës. Ana juaj e ndjeshme, femërore ka të ngjarë të thotë njëgjë, ndërsa ana juaj mashkullore, luftarake thotë një tjetër. Çelësiështë që të mos veprohet me nxitim në asnjë situatë. Sigurohuniqë të vazhdoni në mënyrë neutrale në vend që të reagoni nga njëpikë agresioni e shkaktuar nga dikush tjetër.

Bricjapi – Kini kujdes të mos e fusni këmbën në gojë sot. Jumund të keni një tendencë të hidhni armë, prandaj mësoni se sitë përdorni energjinë tuaj. Një fillim i rremë ka të ngjarë t’juskualifikojë. Orientoni veten në rrethinën tuaj para se të bënindonjë trazirë të madhe. Është e rëndësishme që të keni njëqëndrim të mirë dhe të fortë.

Ujori – Kjo mund të jetë një ditë mjaft produktive për ju nëse iafroheni në mënyrën e duhur. Ju do të kuptoni se keni njëshpërthim energjie që mund t’ju ndihmojë të pushtoni vetëm përndonjë detyrë që ju vendosni mendjen tuaj. Ju mund të ndihenimë agresiv se zakonisht, prandaj përdorni këtë në avantazhintuaj duke deleguar detyrat dhe duke ecur përpara në projektet qëdëshironi të bëni.

Peshqit – Ju mund të ndiheni pak të shqetësuar sot, dhe mund takeni të vështirë ta largoni këtë ndjenjë. Për fat të keq, njerëzit e tjerë mund të mos jenë të ndjeshëm ndaj nevojave tuaja, prandajkini kujdes. Mund të jetë më mirë të vendosni një mburojëpsikike për të mbrojtur veten nga gjendjet e njerëzve të tjerë.

360grade.al

farma
Presioni i ambasadorëve, apo “topi te Luli Basha”…

Të tjera