» Plaku që tregon se si i ringjalet gruaja çdo 2 vjet për …

Plaku që tregon se si i ringjalet gruaja çdo 2 vjet për …

Të gjithë jemi dëshmimtarë për problemet e pafund në lishtat zgjedhore, sa herë kryhen zgjedhjet në Shqipëri. Nga gabimet me vendbanimet, tek emrat fiktivë …. Por më fatale janë emrat e personave të vdekur, të cilët nuk “pastrohen” nga listat, ku akoma figurojnë më qindra persona mbi 150 vjeçarë.

Ja një mënyrë për të vënë në lojë me disa vargje “harresën” nga zyrat e gjendjes civile të njërzve të vdekur, duke vazhduar të figurojnë si votues për çdo zgjedhje:

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera