» Soreca një hap pas, Meta një hap para…Rama kuturu, Basha t’u këndu…

Soreca një hap pas, Meta një hap para…Rama kuturu, Basha t’u këndu…

Nga: Xhoi Jakaj

-Soreca një hap pas?

-Meta një hap para…

-Rama kuturu?!

Basha t”u këndu…

-Populli sa aty këtu!!!!!

Të gjithë në kërkim të një gjeje në jetë

Dikush pushtet dhe para, protestë apo luftë

Një tjetër dashuri ,një ndarje dhe liri

Dikush emocione e fitore me çdo kusht

Një tjetër martesë, fëmijë, punë edhe bukë

Një tjetër duke lypur në rrugë

Të gjithë vrapojmë dhe ëndërrojnë….

Ndonjëherë se dimë as vetë çfarë kërkojmë, ama në paqe duam të jetojmë… dhe rruga e suksesit apo e mbijetesës nuk është e lehtë, secila prej tyre ka kosto….

Hajt diele të bukur për ju, pushoni shpirtin paqe se na ka bërë politika kokën lemsh…Nesër lind një dite e re dhe jeta vazhdon me rutinën përditshmërisë….e po vetë ne do e nxjerrim gomarin nga balta….. dhe do mbajmë familjet tona secili me mënyrat e tij……


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera