» Paparaci/ Majko, indiferent ndaj Elisa Spiropalit

Paparaci/ Majko, indiferent ndaj Elisa Spiropalit

Meqë flasim vazhdimisht për raportet e ngrohta e miqësore që socialistët kanë me njëritjetrin, ja një rast që nuk është kështu.

Pandeli Majko dhe Elisa Spiropali, edhe pse janë pjesë e qeverisë Rama, duket sikur nuk kanë ndonjë farë komunikimi me njëritjetrin. Ata dalin njëkohësisht nga Parlamenti dhe secili nxiton në punë të vet.

PANORAMA PLUS


360grade.al


Kryeministri dhe qentë Këçëkë, rreth e rrotull…

Të tjera