» Paparaci/ Ahmetaj, përpjekje për të parë detaje te Xhaçka

Paparaci/ Ahmetaj, përpjekje për të parë detaje te Xhaçka

Pak ditë më parë, mësuam lajmin se ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka, është në pritje të fëmijës së dytë. Edhe në këtë rast, si në shtatzëninë e parë, Xhaçka ka qenë shumë diskrete dhe nuk ka dashur që lajmi të përhapet shpejt.

 

Mbase edhe kolegët mund ta kenë mësuar nga mediat. Këtë të enjte, ministrja Xhaçka është parë teksa bisedonte me ishministrin e Financave Ahmetaj. Ai hoqi syzet dhe shikonte me vëmendje Xhaçkën. Nuk e dimë se çfarë i tërhoqi vëmendjen.

PANORAMA PLUS

360grade.al

Do të vijë Dita që “ata” do bien në gjunjë dhe do t’përloten, por …

Të tjera