» Të zjarrtë në shtrat, kush janë këto shenja në horoskop

Të zjarrtë në shtrat, kush janë këto shenja në horoskop

Astrologët kanë përcaktuar se personat që i përkasin shenjave të mëposhtme, janë më “të zjarrtët” në shtrat.

Ja për ciat shenja bëhet fjalë dhe karakteristikat e tyre:

Peshqit

Të lindurit nën shenjën e Peshqve janë shumë të ndjeshëm, ëndërrimtarë të pabindur që nuk duan të rriten kurrë, romantikë të lindur, por edhe të zotë në shtrat.

U pëlqen të surprizojnë partnerin, partneren në çdo moment. Lum si ju!

Virgjëresha

Natyra kontrolluese e thuajse perfeksioniste mund t’ju bëjë të mendoni se ç’dreqin bën ajo në këtë renditje.

Në të vërtetë përtej këtij imazhi fshihet një person i etur për dashuri.

I pëlqejnë përkëdheljet, puthjet dhe emocionet që sjellin ato.


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera