» Këmbimi valutor/ Çfarë ka ndodhur sot me Euron, Paundin dhe Dollarin

Këmbimi valutor/ Çfarë ka ndodhur sot me Euron, Paundin dhe Dollarin

Referuar të dhënave të kursit të këmbimit valutor vendas, Euro shitet sot me 121.7 lekë dhe blihet me 122.5 lekë.

Ndërkaq Dollari Amerikan blihet me 107.9 lekë dhe shitet me 109.3 lekë.

Ndërsa Paundi Britanik blihet sot me 136 lekë dhe shitet me 137.5 lekë.


360grade.al


30 Qershor? “Të gjitha pushtetet sovjetëve…”

Të tjera