» Meta: Nuk ka komb në Ballkan që ka përfituar më shumë se shqiptarët që nga rënia e ‘perdes së hekurt’

Meta: Nuk ka komb në Ballkan që ka përfituar më shumë se shqiptarët që nga rënia e ‘perdes së hekurt’

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, foli sot me shqetësim për vonesat në reformimin e sistemit gjyqësor dhe mosfunksionimin e Gjykatës Kushtetuese për shkak të saj. Meta i bëri këto komente gjatë një fjalimi në një konferencë të Qendrës George Marshall mbi sigurinë rajonale, ku vuri në dyshim suksesin e reformës në drejtësi. Meta ka ndar me miqt e tij në facebook një moment nga Konferenca e sotem ku shkruan:

Nuk ka komb në Ballkan që ka përfituar më shumë se shqiptarët që nga rënia e ‘perdes së hekurt’, sepse nuk ka patur një komb në Ballkan, që ka qenë më i shtypur se shqiptarët përpara ’90-tës, si në Shqipëri edhe në ish-Jugosllavi.🇦🇱

Nuk ka komb në Ballkan që ka përfituar më shumë se shqiptarët që nga rënia e ‘perdes së hekurt’, sepse nuk ka patur një…

Geplaatst door Ilir Meta op Woensdag 22 mei 2019


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera