» Nuk ndalon Genc Sejko duke “sulmuar” ambasadorin Boshard…

Nuk ndalon Genc Sejko duke “sulmuar” ambasadorin Boshard…

Genc Sejko i njohur për memet e tij, ka vijuar me ironin e tij  duke “sulmuar”  Ambasadorin e OSBE-s në vendin tonë, Boshard.

Duke iu referuar mesazhit “Sahme on You”, të shkruar në muret e pallatit ku jeton Ambasadori Boshard, Sejko ka ironizuar përmes këtij mesazhi debatin në vendin tonë: “Mos t’ju shoh më tek shkallët, se sa kemi lyer”


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera