» FOTOT/ Testi i ADN-së shndërron punëtorin e krahut në pronar të vilës 56 mln €

FOTOT/ Testi i ADN-së shndërron punëtorin e krahut në pronar të vilës 56 mln €

Kishte shumë vite që bënte punë krahu dhe mezi paguante qiranë dhe faturat e tjera, por tani 31 vjeçari anglez, Xhordan Adlas Roxhers, ka hyrë me të dashurën te një vilë që kushton rreth 56 milionë euro.

Pas një testi ADN-je, punëtori zbuloi se ishte djali i pronarit të vdekur të vilës.

Deri dje mund të përballonte vetëm qira apartamenti, por tani zotëron një pronë pasanikësh prej 6200 metrash katrorë.

Image result for Xhordan Adlas Roxhers

Image result for Xhordan Adlas Roxhers

Mr Rogers is pictured in a Facebook post in January with a cigar, a glass of wine and a pint, as he celebrates his newfound wealth

The first known owner of the historic estate (pictured today) was John de Penrose, in 1281. It remained in the Penrose family until it was bought in the 1770s by Hugh Rogers for £11,000

Jordan said he is immersing himself in his new way of life since moving into the stately home


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera