» Kaos në aeroportin e Manchesterit, anulohen dhjetëra fluturime

Kaos në aeroportin e Manchesterit, anulohen dhjetëra fluturime

Dhjetëra fluturime në Aeroportin e Manchesterit janë anuluar për shkak të problemeve me furnizimin me karburant. Kjo ka ardhur si pasojë e një defekti në rrjetin e energjisë elektrike.

Një zëdhënës i Aeroportit të Manchesterit tha:

“Për shkak të një çështjeje të energjisë sot pasdite, aktualisht ka një problem me furnizimin me karburant në aeroport. Inxhinierët janë në vend për të rregulluar problemin dhe ne jemi duke punuar me kompanitë ajrore për të minimizuar ndikimin”

Aeroporti u kërkoi njerëzve të kontrollonin linjat e tyre ajrore për të marrë informacionet më të fundit.


360grade.al


Urrejtje dhe plaçkitje apo përndryshe historia jonë…

Të tjera