» Boom i rikthehet Rudina Hajdarit: “Një Shpresë e re po vjen! Dhe janë shumë pas saj! Ajo e ndjen, ska nevojë të numërojë, sepse ….”

Boom i rikthehet Rudina Hajdarit: “Një Shpresë e re po vjen! Dhe janë shumë pas saj! Ajo e ndjen, ska nevojë të numërojë, sepse ….”

Emisioni Boom ka shpërndarë një video të Rudina Hajdarit ndërsa mban fjalimin në Kuvend .

Pas kritikave të shumta për qëndrimet e saj kundër opozitës dhe pro qeverisë, Rudina Hajdari, kryetarja e Grupit të Demokratëve në Parlament ka mbajtur një qëndrim ndryshe gjatë seancës së djeshme. Ky fjalim  nuk mund ti shpëtonte emisionit Boom , për ti bërë një video “pikante”.

Ndiqeni videon:

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera