» Apeli i Fundit, major Tanushi nuk përgjigjet

Apeli i Fundit, major Tanushi nuk përgjigjet

Pas Apelit të Fundit për major, Klodian Tanushi, në nder të tij u mbajt një minut heshtje pranë Varrezave të Dëshmorëve. Më pas flamuri që mbulonte arkivolin e major Tanushit, është palosur dhe dorëzuar babit të tij. Ky i funidt me lot në sy e ka puthur duke i dhënë nderimin e fundit të birit.


360grade.al


Videoreditoriali i Zhejit/E Mira absolute nuk egziston, luftoni për të Keqen më të vogël… jo për Bashën, që ti zerë vendin Ramës…

Të tjera