» Gjeneral Kollçaku: Lamtumirë vëllai ynë

Gjeneral Kollçaku: Lamtumirë vëllai ynë

Gjeneral brigade, Bardhyl Kollçaku, i ka prekur të gjithë me fjalët e tij për major Tanushin. Ai tha se tashmë Forcat e Armatosura do të kenë një arsye më shumë për ta çuar deri në fund misionet e tyre.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera