» Veliaj pranë 103 familjeve rome

Veliaj pranë 103 familjeve rome

Pas hapjes së tregut të parë publik për rrobat e përdorura , Kryebashkiaku Erion Veliaj ka thën në Twitter se ky është projekti më i madh pas banesave sociale për  komunite Rom.

Ja postimi i plotë i Veliaj:

Me hapjen e tregut të parë publik për rrobat e përdorura, 103 familje të komunitetit rom dhe egjiptian nuk do të shesin më rroba në rrugë! Pas banesave sociale, kjo ishte një tjetër punë e rëndësishme për këtë komunitet, që është kaq dashamirës dhe falenderues


360grade.al


Videoreditoriali i Zhejit/E Mira absolute nuk egziston, luftoni për të Keqen më të vogël… jo për Bashën, që ti zerë vendin Ramës…

Të tjera