» Foto prekëse nga përcjellja e Major Klodian Tanushit

Foto prekëse nga përcjellja e Major Klodian Tanushit

Sot zhvillohen homazhe për major Klodian Tanushin i cili humbi jetën në Letoni, si pasojë e shpërthimit të një mine prej të cilës u nda nga jeta edhe nëntetarja Zarife Hasanaj.

Fotot ku fëmijët dhe bashkëshortja e major Tanushit puthin arkivolin, po bëjnë xhiron e rrjeteve sociale.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera