» Rreshteri që i shpëtoi minës, bën homazhe për major Tanushin

Rreshteri që i shpëtoi minës, bën homazhe për major Tanushin

Një moment prekës ka qënë ardhja e rreshter, Julian Xhevat Kapaj i cili është i vetmi ushtarak që i shpëtoi shpërthimit të minës në Letoni. Mina që shpërtheu i mori jetën në vend nënteatre Zarife Hasanajt ndërsa plagosi major Klodian Tanushin dhe rreshter Julian Kapaj. Vetë Tanushi nuk mundi tu shpëtonte plagëve të marra ndërsa Kapaj fatmirësisht ka shpëtuar dhe ka arritur të marrë pjesë në ceremoninë e homazheve të kolegut të tij të ndjerë Klodian Tanushi edhe pse me paterica.

360grade.al

farma
E njëjta dorë kundër Kosovës dhe Shqipërisë…mektrin


mektrin

farma

Tirana Bank


e-albania


e-albania

Të tjera